Рейтинг 4.9/5 основан на 15 оценках
Отличный товар. Советую! от ,Декабрь 12, 2016
// Минимальная оценка 4.5/ // Оценка пользователя 5звезд. // Максимальная оценка оценка
Отличный товар. Советую!
Новинка

Автобронзат-мус St.Moriz Pro Clear Mousse Medium-Dark

14906

Нові надходження

Опис:

NEW!

Об'єм: 200 мл

Мус-автобронзат призначений для досягнення рівномірного природного бронзового відтінку засмаги. Розподіляється на шкірі тонким шаром, не залишає розлучень та смуг на шкірі, а також помаранчевих плям. Швидко висихає на шкірі, залишаючи на ній приємний та ніжний аромат.

Має безбарвну текстуру, не бруднить і не створює незручностей. Шкіра деякий час залишається вологою в місці нанесення, що дозволяє відчувати місця, де мус був нанесений. Відтінок засмаги проявляється поступово протягом дня після нанесення мусу. Максимальний відтінок проявляється через 10 годин після нанесення. Загар тримається до 5 днів, залежно від типу шкіри. Використовуйте мус щодня, щоб досягти більш глибокого та насиченого відтінку засмаги.

Завдяки вмісту Вітаміну Е, доглядає шкіру, не пересушуючи її. Містить DHA (дигідроксіацетон). Підходить для обличчя та тіла. Для всіх типів шкіри.

Хитрості застосування:

Перед використанням необхідно прийняти душ. Рекомендується використовувати скраб для тіла, щоб добре очистити шкіру від ороговілих частинок.

Добре використовуйте флакон перед використанням. Наносите невелику кількість мусу спочатку на рукавичку-аплікатор, щоб рівномірно розподілити засіб.

Починати нанесення засобу найкраще з кісточок. Плавними висхідними рухами розподіляйте засіб на шкірі, завершуйте нанесення на шкірі обличчя, шиї та зовнішній стороні долонь.

При нанесенні на пальці рук злегка зігніть пальці, щоб у складках шкіри на кісточках не залишилося білих смуг.

Ціна:

560 грн

- +

Розташування складу
 Дніпро, вул. Нірінберга 10

Бренд: ST.MORIZ

11 інших товарів в цій категорії:

недавно переглянутий

Меню