Як відрізнити фейк від оригіналу VS. Частина 2: БІЛИЗНА

Як відрізнити фейк від оригіналу VS. Частина 2: БІЛИЗНА

У Попередня стаття ми вже розповідали про те, як “обчислити та знешкодити” підробки косметики та парфумерії Victoria's Secret. Що стосується білизни та піжам, останнім часом виробництво підробок помітно зросло, і навіть ярлички та упаковки тепер копіюються дуже ретельно!

Ми провели цікавий експеримент: замовили найпопулярніший комплект білизни зі стразами та трусики VS на українському маркетплесі за дуже низькою ціною. Продавець чесно зізналася, що то копії. Отже, ми отримали посилку і уважно розглянули фейки.

Ми не очікували, що з першого погляду комплект зі стразами буде настільки схожим на оригінальний. Однак, у вічі відразу кинулися відмінності фейкового бюстгальтера від оригінального:



Якість тканини. Оригінальні гладкі бюстгальтери більш шовковисті на дотик, матеріал фейку менш блискучий, відчувається тонше і розтягується. Ймовірно, фейк при першому пранні дуже розтягнеться і не зможе сісти, як новий.
До того ж, підроблений комплект при розтині упаковки мав хімічний "задушливий" аромат, характерний для китайських посилок.

Чашка. Фактично, ключова відмінність оригінального та підробленого бюстгальтерів. Оригінал має щільну формовану чашку і не втрачає своєї форми навіть при тривалому транспортуванні з Америки. Внутрішня підкладка із тканини молочного кольору. Чашки оригіналу скріплені двома щільними "стрічками", одна трохи ширша за іншу, зшиті з щільної блискучої тканини. Чашки фейка приїхали пом'яті та криві, і навіть після кількох годин "відпочинку" комплекту поза упаковкою чашки не вирівнялися, в поролоні залишилися помітні вм'ятини, одна чашка візуально відрізняється формою від іншої. Якість поролону – нещільний, тендітний. Внутрішня частина бюстгальтера не обшита тканиною молочного кольору. Чашки з'єднують дві лямки, які зазвичай використовують для бретелів дешевих бюстгальтерів.



Одна маленька, але помітна відмітна деталь - прошитий трикутник на чашці оригіналу в місці з'єднання з бретелькою.

Етикетки бюстгальтера. На перший погляд дуже схожі, але все ж таки мають відмінності: на оригінальній бирці ніколи не пишеться розмірна сітка на європейський манер. Вказуються насамперед колекція, американський розмір, країна виробництва. До того ж, при покупці оригінальних бюстгальтерів VS на бретельці буде також маленька картонна етикетка з позначенням розміру:



Трусики від комплекту також на перший погляд здалися дуже схожими на оригінал, є ластка, етикетка. Однак, етикетка видає фейк: оригінальні бразиліани мають довгу довгасту бирку з написом Victoria's Secret класичним шрифтом, вказано приналежність до колекції, розміри та країну виробництва кількома мовами. На фейці навіть є помилка у вказівці моделі – “cheeky”, які виглядають як напівшортики.



Стрази. При їх детальному розгляді ми побачили, що смужка страз на фейкових трусиках була проклеєна криво, тому одним кутом стрази вилізли за межі тканинної смужки. Зовні стрази мають жовтуватий вигляд у порівнянні з оригіналом.

Порівнюємо трусики-чики

Порівнювати оригінал та підробку “чик” було ще простіше, адже нам одразу були очевидні кілька підказок. Фейк був пошитий неакуратно, у деяких місцях стирчали нитки.



Етикетка фейка свідчить, що перед нами трусики PINK, хоча скопійовані дуже популярні трусики з колекції Victoria's Secret (зазвичай, такі трусики з колекцій Very Sexy або Dream Angels). PINK націлений на більш молодіжний сегмент, тому випускає яскравіші та принтовані варіанти.
Але! Навіть, якщо припустити, що ПІНК вирішили випустити трусики такого типу, підробку все одно можна обчислити, порівнявши саме етикетки PINK - у фейка і оригіналу: оригінал має вказівки розміру в декількох позначеннях, сама етикетка світліша і блискуча. У фейках вказується лише один розмір, властивий китайським підробкам – S, M, L без додаткових позначень.



Одна з відмінних деталей оригінальних трусиків PINK у більшості моделей (але не у всіх) – міні-етикетка PINK, пришита на трусики на пояс ззаду.

Якщо продавець запевняє, що білизна оригінальна, проте вас бентежать якісь деталі, можна також попросити надіслати трусики в оригінальній індивідуальній упаковці. На фото добре видно, що упаковка фейку хоч і скопійована, але не має стандартної наклейки-штрих-коду VS:



І, звичайно, не соромтеся уточнювати у продавців, чи товар є справжнім (більшість, на щастя, зізнаються, що товар є копією). Порівнюйте ціни оригіналів на офіційному сайті із запропонованими на маркетплейсах. Зокрема комплект зі стразами зараз є однією з найдорожчих позицій на сайті VS: одні трусики без доставки можна замовити за ціною 25$, бюстгальтер за 70$. У цю ціну також не входять податки, митні збори, пересилання товарів із США. Якщо вам обіцяють оригінал комплекту за 500 грн – не вірте, це підробка!

Довіряйте лише перевіреним продавцям, які цінують свою репутацію!


Безпечного та вдалого шопінгу!

Опубліковано на 2021-03-02 за be Angel 0 10953

Залишити коментарЗалиште відповідь

Ви повинні бути увійшли в щоб залишити коментар.
Меню