Зимовий догляд за волоссям

Зимовий догляд за волоссям

На подвір'ї - січень, до теплих та сонячних днів залишається як мінімум 3 місяці, а отже, з шапкою на вулиці та обігрівачами у приміщеннях ми не розлучимося ще довго. Різкі перепади температур, сухе повітря в офісі і сушіння феном будинку - точно не супутники здорового та блискучого волосся;

Сухі та мляві пасма в холодну пору року - не вирок! Сьогодні ми розуміємося на дієвих лайфхаках по догляду за волоссям у зимовий період!


Коригуємо графік миття голови

Не рекомендується занадто часто мити голову в холодну пору року з кількох причин: постійне сушіння феном ще більше травмує волосся (завжди використовуйте термозахист!), Шампуні часто розчиняють природний захисний бар'єр і можуть порушити ліпідний баланс шкіри голови. Плюс, деякі лягають спати з мокрою головою, а взимку це загрожує застудою.

Орієнтуючись на тип і стан волосся, скоротите частоту миття голови до 2-3 разів на тиждень, при необхідності, замінюючи процедуру використанням сухого шампуню . Нанесіть засіб на коріння і трохи помасажуйте - волосся стане свіжішим і об'ємнішим.


Підживлюємо та зволожуємо не лише довжину, а й кінчики

Взимку б'юті-професіонали радять переходити на більш густі та насичені текстури: живильні маски, зволожуючі сироватки, бальзами з протеїнами, що не змиваються, а також масла.
Вибирайте відповідні засоби відповідно до потреб ваших локонів або зверніться за консультацією до фахівця, який зможе підібрати вам оптимальний догляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: гід за найкращими подарунками на новорічні свята


"Підживлюємо" волосся зсередини

Авітаміноз та ослаблений через холод імунітет також впливають не тільки на загальне самопочуття, але і на стан волосся, шкіри та нігтів. Проконсультуйтеся з вашим лікарем, який вітамінний комплекс вам слід приймати для підтримки здоров'я та краси шкіри та волосся.


Стригаємо зайве

Навіть якщо ви відрощує волосся, стежте за станом кінчиків і вчасно зістригайте ті, що січуться: це не тільки покращить зовнішній вигляд ваших локонів, але також не дозволить проблемі посилитися і, як не парадоксально, збереже довжину!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: правильно доглядаємо волосся перед сном

Опубліковано на 2021-01-05 за be Angel 0 1790

Залишити коментарЗалиште відповідь

Ви повинні бути увійшли в щоб залишити коментар.
Меню